Simple Way to Make Perfect Quand un potimarron rencontre un foie gras for Dinner Food

Quand un potimarron rencontre un foie gras.

Quand un potimarron rencontre un foie gras

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, quand un potimarron rencontre un foie gras. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Quand un potimarron rencontre un foie gras is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Quand un potimarron rencontre un foie gras is something that I've loved my whole life.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have quand un potimarron rencontre un foie gras using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Quand un potimarron rencontre un foie gras:

  1. {Take of potimarron de 1.8 kg.
  2. {Prepare of lobe de foie gras de 600g.
  3. {Prepare of d'armaretto.
  4. {Prepare of d'armagnac.
  5. {Take of Sel au piment d'espelette.

Steps to make Quand un potimarron rencontre un foie gras:

  1. Jour 1: dénervez le foie gras en enlevant avec la pointe d’un petit couteau les nerfs apparents. Salez avec du sel de piment d’espelette les 2 faces du lobe du foie gras puis posez le dans un récipient long et étroit comme un moule à cake par exemple et versez y les 2 cl d’Armagnac et les 2 cl d’Amaretto. Couvrez avec un film plastique et mettez les au moins 12 h (ou une nuit) au réfrigérateur..
  2. Jour 2: Préchauffez le four à 100°C. Coupez le haut du potimarron et évidez le complètement. Sortez le foie gras du réfrigérateur et versez le jus dans le fond du potimarron puis « coincez » le foie gras à l’intérieur. Posez le potimarron sur un socle formé avec du papier d’aluminium pour qu’il tienne bien droit. Mettre le potimarron au four pendant 1H30 à 100°C puis une demi-heure à 120°C..
  3. Laissez le foie gras refroidir et enveloppez le potimarron dans un film plastique et laissez 2 jours minimum au réfrigérateur puis dégustez 😍.
  4. .

So that is going to wrap this up with this exceptional food quand un potimarron rencontre un foie gras recipe. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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